Siirry pääsisältöön

Devaaja, kiinnostaako exit? Enää 6 osakaspaikkaa Fonzitissa

Raha on kelpo vaan ei ainoa motivaattori liittyä Fonzitin osakkaaksi. Sen lisäksi, että suunnitelmissa on kääriä asialliset hillot, nuori mutta kokenut startup-yrityksemme on sinulle tilaisuus luoda tekoälyn digitaalista tulevaisuutta ja kirjoittaa yrityksemme tarinaa fiksujen yhtiökumppaneiden kanssa. Etsimme kuutta osakasta, jotka kukin saavat palkkatyön ohella osuuden yrityksestä.

Fonzitin yhdeksän perustajaa päätyivät eri reittejä yhteisen yrityksen äärelle vuonna 2021. He unelmoivat mm. varhaisesta eläkkeestä, taloudellisesta vapaudesta, innovatiivisista tekoälyratkaisuista, aurinkoisista golfkentistä ja omasta tunnetusta IT-talosta.  Keskimäärin kullakin on 18 vuotta kokemusta IT-alalta. Nyt huhuiltavilta tulevilta osakkailta ei vaadita yhtä harmaita hiuksia.

Lupaamme, että et joudu myymään

Puretaan heti myytit ja uhkakuvat osakkuudesta. Voit unohtaa:

Fonzit on kimppayritys ilman yrittäjyyden riskejä. Osakkuuden arvo merkitsee sinulle 150 000 – 200 000 euron kumulatiivisia pääomatuloja. Matkan kohti tavoitetta ei ole tarkoitus olla kärsimystä, vaan muhkeiden bonuksien lisäksi uutena osakkaana saat:

Konsulttina teet töitä asiakkaan projektissa. Myynnin tekevät Juha ja Tommi, jotka etsivät projektin, joka sopii juuri sinulle. Asiakkuutemme ovat pitkäaikaisia, projektit helposti vuosien mittaisia, toimialoina mm. finanssi, telco, julkishallinto ja vähittäiskauppa. Matkassa on myös muutama startup -asiakas. Jos intoa piisaa, olet tervetullut yhtiön päättäviin elimiin ja osallistumaan liiketoiminnan kehittämiseen. Tämä on kuitenkin täysin vapaaehtoista.

Mukaan pääset, kun:

Yhdeksän hyvää ja kymmenen kaunista?

Näyttöjä on. Tilikausia on takana kaksi ja liikevoittoa on tehty jo yhteensä 400 000 euroa. Jaamme tuloksen miltei kokonaisuudessaan osinkoina. Älä silti usko pelkästään tätä tarinaa, vaan puhu Juhan tai Tommin kanssa. Sinulla varmasti on kysymyksiä, ehkä huoliakin. Jutellaan ja tutustutaan toisiimme.

Ota yhteyttä:
Juha Mäkelä
juha.makela@fonzit.fi
040 753 7962
Varaa puolen tunnin tutustumispalaveri Juhan kalenterista: https://calendly.com/juha-makela

Tommi Kylä-Kaila
tommi.kyla-kaila@fonzit.fi
0400 270 408