Siirry pääsisältöön

Yrityk­semme

Oppiminen, tutkiminen, kokeileminen. Yhdessä. Niin siistiä!

Fonzitin yhdeksän perustajaa päätyivät yhteisen yrityksen äärelle vuonna 2021. Keskimäärin kullakin oli 18 vuotta kokemusta IT-alalta. Olihan noita projekteja koluttu! Kimppayritys näyttäytyi tilaisuutena toteuttaa ammatillisia unelmia ja rakentaa jotain omaa kivassa porukassa.

Erityisesti tekoälyn läpimurto kiehtoi. Yhdessä olisi parhaat mahdollisuudet hyödyntää uusien teknolgioiden osaamistamme, oppia lisää ja saada tilaisuuksia toteuttaa ratkaisuja. Pidimme tärkeänä olla kumppani, jonka kanssa asiakkaalla on nopeasti muuttuavassa ympäristössä käytettävissään tieto ja osaaminen, jolla luoda oman tulevaisuutensa.

Tavoitteemme ovat sekä taloudellisia, ammatillisia että inhimillisiä.

Nuori yrityksemme on kasvanut nopeasti, ja meillä on jatkuva rekrytointi päällä. Olemme ensimmäisestä tilikaudesta lähtien tehneet erinomaista taloudellista tulosta. Asiantuntijamme ovat töissä projekteissa, joissa he kokevat tekevänsä merkityksellistä työtä ja kehittyvänsä ammattilaisina. Kilpailuhenkinen sakkimme viihtyy biljardin, minigolfin tai muun tekemisen äärellä, jossa on mahdollisuus voittoon.

Aarrekartassamme lukee:

“Olemme aktiivinen toimija muutoksessa, jossa teknologia luo uusia mahdollisuuksia ja muuttaa ihmisten arkea. Osaamisemme ja yhteisömme tekevät Fonzitista tavoitellun työpaikan ja kiinnostavan sijoituskohteen.”

Toivomme, että visiomme kannustaa ihmisiä ja organisaatioita Fonzitin ystäviksi niin asiakkaina, työkavereina kuin yhteistyökumppaneina!

Koodia saatetaan ylläpitää jopa vuosikymmeniä. Koen merkitykselliseksi sen, jos olen pystynyt koodaamaan jotain niin hyvin, että sen ylläpitäminen on helppoa.”

Mika Tapanainen
Full stack -koodaaja

Fonzitin
tapa

Meillä on muutama keskeinen ohjenuora, joita noudatamme sekä asiakaslähtöisistä että itsekkäistä syistä. Paljon nähtyämme olemme todenneet, että niin asiat kuin ihmiset voivat paremmin, kun pidämme kiinni tärkeiksi kokemistamme periaattista:

  • Olemme paikalla, kun hype laantuu, selvitykset valmistuvat ja raaka työ alkaa.
  • Jaamme osaamistamme ja tietoamme asiakkaiden ja heidän tiimiensä hyväksi.
  • Tuotamme kestäviä ratkaisuja, jotka eivät sido asiakasta tiettyyn teknologiaan tai toteutukseen.
  • Olemme nöyriä tulevaisuuden edessä ja tunnustamme, että teknologian tulevaisuutta ei voi täysin ennustaa ja näkemyksiään voi joutua muuttamaan.