Siirry pääsisältöön

Rekry

Oletko seuraava Fonzitin asiantuntija tai osakas?

Meillä on jatkuva rekrytointi käynnissä. Kirsikkana kakun päällä ovat osakaspaikat, joita on jäljellä vielä kuusi. Ilmoitamme tällä sivulla kaikki julkisessa haussa olevat rekrymme. Jos tässä ei näy juuri sinulle sopivaa tehtävää, lähetä meille CV:si. Kaikki avoimet tehtävät eivät nimittäin ehdi tälle palstalle asti.

Julkaistu: 25.04.2023

Etsimme kasvavaan joukkoomme ohjelmistoarkkitehtia. Fonzitissa pääset mukaan unohtumattomaan kasvutarinaan ja toteuttamaan merkityksellisiä, asiakkaidemme kilpailukykyä tehostavia hankkeita.

Lue lisää

Julkaistu: 25.04.2023

Etsimme kasvavaan joukkoomme java kehittäjää. Fonzitissa pääset mukaan unohtumattomaan kasvutarinaan ja toteuttamaan merkityksellisiä, asiakkaidemme kilpailukykyä tehostavia hankkeita.

Lue lisää

Julkaistu: 25.04.2023

Etsimme kasvavaan joukkoomme full stack ohjelmistokehittäjää. Fonzitissa pääset mukaan unohtumattomaan kasvutarinaan ja toteuttamaan merkityksellisiä, asiakkaidemme kilpailukykyä tehostavia hankkeita.

Lue lisää

Julkaistu: 25.04.2023

Etsimme kasvavaan joukkoomme Senior Data Engineeria. Fonzitissa pääset mukaan unohtumattomaan kasvutarinaan ja toteuttamaan merkityksellisiä, asiakkaidemme kilpailukykyä tehostavia hankkeita.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Max. tiedoston koko: 64 MB.