Siirry pääsisältöön

Fonzit etsii Microsoft -osaajaa!

Etsimme kasvavaan joukkoomme Microsoft -ohjelmistokehittäjää. Fonzitissa pääset mukaan unohtumattomaan kasvutarinaan ja toteuttamaan merkityksellisiä, asiakkaidemme kilpailukykyä tehostavia hankkeita. Pidämme huolen siitä, että sinulla on jatkuvasti mahdollisuudet kehittää omaa asiantuntijuuttasi.

Mitä tarjoamme?
Ilmapiirimme on avoin ja kannustava, meillä työkaverit auttavat toisiaan. Monipuolinen tekeminen, modernit teknologiat ja menetelmät sekä hyvä työilmapiiri ovat vahvuuksiamme.
Nykyaikaisen toimintamallimme ansiosta voit tehdä työtä laajalti etänä, joten fyysisellä paikallasi ei ole ratkaisevaa merkitystä. Haluamme mahdollistaa jatkuvan oman osaamisen kehittämisen omien intohimojen ja intressien määrittelemänä. Kilpailukykyisen kompensaation lisäksi sinulla on mahdollisuus Fonzit Oy:n osakkuuteen.

Minkälaisesta tehtävästä on kyse?
Etsimme sinua, jolle on kertynyt vähintään kolmen vuoden kokemus sovelluskehityksestä, haluat haastaa itseäsi monipuolisten haasteiden parissa ja ennen kaikkea sinulla on kyky sekä halu oppia uutta.
Työssä onnistumiseen tarvitset vankan sovelluskehitysosaamisen lisäksi sujuvaa suomen kielen taitoa sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Olet tiimipelaaja ja haluat olla osana kasvavaa asiantuntijoiden yhteisöä, jossa on motivoituneita ja osaavia kollegoita.
Hankkeissamme on mahdollisuus päästä tekemään töitä seuraavilla teknologioilla: .NET Framework, C#, Javascript sekä Azure -pilviympäristöt. Eduksi katsotaan myös laajempi Microsoft -teknologiaosaaminen.

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä Juha Mäkelä, puh. 040 753 7962 juha.makela@fonzit.fi tai lähetä avoin hakemus REKRY -linkin alta.