Siirry pääsisältöön

Senior Data Engineer

Julkaistu: 25.04.2023

Etsimme kasvavaan joukkoomme Senior Data Engineeria. Fonzitissa pääset mukaan unohtumattomaan kasvutarinaan ja toteuttamaan merkityksellisiä, asiakkaidemme kilpailukykyä tehostavia hankkeita. Pidämme huolen siitä, että sinulla on jatkuvasti mahdollisuudet kehittää omaa asiantuntijuuttasi.

Mitä tarjoamme?

Ilmapiirimme on avoin ja kannustava, meillä työkaverit auttavat toisiaan. Monipuolinen tekeminen, modernit teknologiat ja menetelmät sekä hyvä työilmapiiri ovat vahvuuksiamme myös toimistoaikojen ulkopuolella.

Nykyaikaisen toimintamallimme ansiosta voit tehdä työtä laajalti etänä, joten fyysisellä paikallasi ei ole ratkaisevaa merkitystä. Haluamme mahdollistaa jatkuvan oman osaamisen kehittämisen omien intohimojen ja intressien määrittelemänä. Kilpailukykyisen kompensaation lisäksi sinulla on mahdollisuus Fonzit Oy:n osakkuuteen.

Kiinnostuitko?

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pikaisesti. Lisätietoja avoimesta tehtävästä antaa Juha Mäkelä, puh. 040 753 7962 juha.makela@fonzit.fi.

Minkälaisesta tehtävästä on kyse?

Tarjoamme tekoälyn ja datan avulla räätälöityjä ratkaisuja, jotka tehostavat asiakkaidemme liiketoimintaa. Poimimme datasta arvoa ja rakennamme dataa hyödyntäviä ratkaisuja. Etsimme kokenutta datainsinööriä, jolla on usean vuoden käytännön kokemus koodaamisen lisäksi muun muassa pilvitekniikoista ja relaatiotietokannoista.

Haluat rakentaa ratkaisuja, jotka luovat liiketoiminnalle todellista arvoa. Olet kokenut ammattilainen, jolle dataympäristöt ja data-arkkitehtuuri ovat arkea. Datainsinöörinä hallitset dataintensiivisten sovellusten luomiseen tarvittavat työkalut, automatisoit ja hallitset dataputkia sekä yksinkertaistat teknisiä kokonaisuuksia ymmärrettävään muotoon. Konsulttina työskentelet luontevasti asiakkaiden kanssa, sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot sekä hallitset suomen ja englannin kielen.

Ennen kaikkea olet intohimoisesti kiinnostunut tietotekniikasta ja datan hallinnasta sekä haluat tulla paremmaksi työssäsi ja kasvaa alasi huippuasiantuntijaksi. Saat meiltä sekä tukea että vapautta kaiken tämän saavuttamiseksi.

Mikä Fonzit?

Fonzit Oy on nopeasti kasvava suomalainen IT-konsultointiyritys, joka tuottaa asiantuntijapalveluita tekoälyn tarjoamia mahdollisuuksia hyödyntäen. Yrityksen taustalta löytyy pitkään alalla toimineita huipputason ohjelmistokehittäjiä, dataosaajia ja arkkitehteja.

Lisätietoja tehtävästä antaa Juha Mäkelä

Picture of Juha Mäkelä

Juha Mäkelä

juha.makela@fonzit.fi
040 753 7962