Siirry pääsisältöön

Jali Pirhonen

Hyvä laatu ja pitkäkestoinen lopputuote motivoivat kilpailuhenkistä Jalia 

Jali Pirhonen

Koulutus

Työkokemus ja osaaminen

Miten urasi Fonzitilla alkoi?

Kutsu kävi Juhan rekrypuhelun kautta. Olin passiivisesti katsellut uusia vaihtoehtoja ja erityisesti konsultointipuolta, ja Fonzitin tarjoama paketti oli vähintäänkin mielenkiintoinen erityisesti tekoälyvetoisena vaihtoehtona. Nyt on neljä kuukautta takana ja viihdyn!

Miten näet tekoälyn esiinmarssin työelämässä? 

Olen jonkin verran hyödyntänyt tekoälyä omassa työssäni ja minua kiinnostaa tekoälyn sulauttaminen työrutiineihin. Tekoälyn avulla voi helpottaa ja nopeuttaa työtä sekä automatisoida tiettyjä toimintoja. Haluan jakaa näitä hyviä käytäntöjä myös muille. En kuitenkaan usko, että me tekoälyn ansiosta olisimme jäämässä ilman töitä. Ihminen tarvitaan edelleen validoimaan tekoälyn tuotos, mutta työkaluna tekoäly on erinomainen.

Mistä saat virtaa työssäsi?

Minulle tärkeää ovat hyvä työn laatu ja pitkäkestoinen lopputuote. Minua motivoi haastavien ongelmien ja kehityskohteiden taklaaminen valmiiksi paketiksi. Sekä ennen kaikkea se, että ratkaisut tuottavat oikeasti arvoa, ovat kestäviä ja huolellisesti tehtyjä – pyrin välttämään kertakäyttöisiä ratkaisuja.

Sytyt kilpailuista. Kilpailetko muiden vaiko itsesi kanssa?

Kilpailu on minulle vahva draiveri, sytyn kaikesta missä on mahdollisuus jonkin sortin kilpailuun. Kilpailu vie pikkuaskelin eteenpäin, oli sitten kyseessä ihan vain tavallinen tiistai tai torstai jolloin hyväntahtoisesti kisaillaan kavereiden kanssa urheilussa, tai työelämän tilanteet. Haluan kehittyä ja suoriutua aina edellistä kertaa paremmin. Kilpailu luo mahdollisuudet löytää uusia asioita sekä kehittyä. Kilpailen toki muitakin vastaan, mutta haastan myös itseni kehittyäkseni.

Mistä sinun onnen päiväsi muodostuu?

Se sisältää tietenkin urheilua hyvällä porukalla ja päälle hyvää ruokaa ja juomaa. Yksinkertainen konsepti, mutta toimii aina!

Mitä laittaisit soimaan Fonzitin jukeboksista?

Biisejä on loputtomasti, mutta mennään vaikka Idlesin When The Lights Come On:lla.